Agrimondo a fost fondată în anul 2007 în România datorită interesului deosebit al companiilor cunoscute active în sectorul eco-hranei pentru animale și eco-alimentare pentru a obține materii prime cât mai directe din domeniu. Unul dintre cei mai importanți membri fondatori ai unei mari cooperative agricole germane a fost lider de piață în producția de alimente ecologice (www.gs-agri.de)

La inceput, biroul societatii Agrimondo a fost infiintat in orasul Braila, oras strategic si cu acces direct la fluviul Dunarea. Braila reprezinta deasemeni sediul primei Burse Europene de Cereale.
Proiectarea rutelor comerciale cât mai scurte posibil și pastrarea unui contact permanent cu fermierii, a fost intotdeauna o tema pe ordinea de zi pentru noi.

Urmatorul pas a fost inchirierea de silozuri validate, certificate, pentru a putea depozita cerealele colectate.
In anul 2014 are loc mutarea sediului nostru la Tulcea – orasul considerat poarta către Delta Dunării.
În același an, este înființată DOC Delta Organic Crops sub umbrela căreia atat agricultura ecologică precum si intreg procesul in sine de colectarea, depozitare și comerț cu cereale au fost grupate prin achiziționarea a încă 3 ferme și infiintarea Agrimondo.
În prezent, DOC isi desfasoara activitatea cu o echipa formata din 35 de angajați.
Gestionarea si dezvoltarea durabilă este obiectivul principal al Grupului.
Atmosfera de lucru colegiala, standardele sociale și de siguranță ridicate, precum și tratamentul respectuos fata de mediul nostru inconjurator reprezinta un principiu de baza la care ne raportam zilnic in activitatea noastra.
Agrimondo continua sa fie la carma desfasurarii activitatii pe segmentul de vanzari si comert.
O echipă profesionistă si foarte motivată va sta la dispozitie pentru toate informatiile din domeniu si intrebarile dumneavoastra, în limbile comerciale comune, cum ar fi: germană – engleză – franceză – spaniolă – italiana- română.